Απολαύστε
μια δωρεάν δοκιμή
Εμπειρία Γιόγκα
  • Βασικό Επίπεδο
  • Μεσαίο Επίπεδο
  • Προχωρημένο Επίπεδο
Μάθημα Ενδιαφέροντος
    * Υποχρεωτικά πεδία
    Επιθυμώ να λαμβάνω διαφημιστικό υλικό
     
    ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
    ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

    WATCH AND READ

    25/07/2019 1:19 μμ.
    Καλοκαιρινές Συνταγές

    Το Urban Yoga Center προτείνει δύο απολαυστικές καλοκαιρινές συνταγές:

    Ντοματόσουπα με κοφτό μακαρονάκι

    Θα χρειαστείτε:

    • 6-8 ντομάτες (κατά προτίμηση βιολογικές)
    • Χυμό ντομάτας (1 μπουκάλι 680γρ, βιολογικό)
    • 1,5-2 λίτρα ζεστό νερό
    • 6-8 κρεμμύδια , μικρά τύπου για στιφάδο
    • 1-2 σκελίδες σκόρδο
    • Ελαιόλαδο
    • Μακαρονάκι κοφτό (κατά προτίμηση ολικής, ή κριθαράκι ολικής)
    • Χοντρό αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη κόλιανδρο τριμμένο
    • Προαιρετικά φρέσκο άγριο βασιλικό και κειλ

    Εκτέλεση:

    Σε βαθιά κατσαρόλα σοταρουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τον σκόρδο με λίγο λάδι. Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το νερό και τις ντομάτες είτε ψιλοκομμένες είτε περασμένες από το multi. Αφού πάρει βράση για λίγα λεπτά, ρίχνουμε το ζυμάρικο που έχουμε διαλέξει και ανακατεύουμε για να μην «πιάσει». Σε 9-10’ σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε αλατοπίπερο, τα υπόλοιπα μπαχαρικά μας και προαιρετικά φρέσκο βασιλικό και ψιλοκομμένο κειλ. Ανακατεύουμε καλά ώστε το λαχανικό να μαλακώσει από την ήδη υψηλή θερμοκρασία του φαγητού. Σερβίρουμε με φέτα ή τριμμένη παρμεζάνα και λίγο έξτρα ελαιόλαδο.
    *Συνταγή από τη Μαρία Γκύζη

    Ντομάτες με Αυγά στον φούρνο

    Θα χρειαστείτε:

    • 6-8 ντομάτες
    • 6-8 αυγά
    • 3 μεγάλα κρεμμύδια
    • 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
    • Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη, τριμμένο κόλιανδρο, φρέσκο μαϊντανό, ελαιόλαδο

    Εκτέλεση:

    Σε πυρέξ (ορθογώνιο) ψιλοκόβετε και απλώνετε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε κατά βούληση πάπρικα και κόλιανδρο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 20’. Έπειτα χτυπάτε τα αυγά και περιχύνετε. Ρίχνετε από πάνω την παρμεζάνα και τον μαϊντανό, ανακατεύετε απαλά. Συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 10-15 λεπτά και είναι έτοιμο.
    *Συνταγή από τη Μαρία Γκύζη

    BACK TO TOP